Wedstrijden

Audio visuele wedstrijd

Uiterste inzenddatum: 1 november 2018

Jurering: 29 november 2017

Aanvangsuur: De jurering begint om 11u in de voormiddag. Het einde is verwacht tussen 16 en 17u. Projectie winnaars om 20u30.


Jureringsadres:

Lakenmetershuis
Vrijdagsmarkt 24
9000 Gent

 

Inzendadres digitaal:

Luc Moreels
Grondwetlaan 97
9040 Sint-Amandsberg
09 251 67 76
moreels.luc@telenet.be

 

Muziek voor audio visuele reeksen

Muziek die je mag gebruiken als OVU/Breedbeeld lid voor je AV projecten

  1. De muziek die op de harde schijf staat, en die verschillende clubs reeds aangekocht hebben. Bij Music & Images of Stock Music kunnen nog andere harde schijven worden aangekocht. Deze zijn ook erkend door Sabam.
  2. In dit document vindt u alle door Sabam erkende library-leveranciers terug.
  3. De muziek die Stock Music aanbiedt kan je vinden en downloaden via de website www.sonofind.com. U moet zich eerst registreren op de site. Wanneer u dit doet, plaatst u best uw CvB lidnummer achter uw naam.
  4. Ook via de website www.hibou-music.com (klein Frans label) kan muziek worden gedownload. Hiervoor hoeft u zich niet te registreren.
  5. U kan zelf muziek componeren en gebruiken.
  6. Er is ook de mogelijkheid om rechtenvrije muziek (Creative Commons Licenses) te gebruiken. Deze muziek mag vrij gebruikt worden mits naamvermelding van de auteur(s). In de meeste gevallen geldt dit enkel als er geen commerciële bedoelingen zijn.
    Lijst van sites met “Creative Commons Licenses”:


  7. U mag ook andere muziek gebruiken. Dus commerciële muziek of van libraries zoals Free Play Music. In dit geval moet je ZELF alle rechten betalen en de nodige SABAM-documenten in orde brengen.

Enkel wie de erkende library-music uit de pdf-lijst of de erkende harde schijven gebruikt, moet een cue-sheet naar Breedbeeld sturen. Voor alle andere muziek is het aan de fotograaf zelf om zich in regel te stellen.