FotoTalent 2020

Parkeergelegenheid in Wetteren

FotoTalent gaat door in CC NOVA, Molenstraat 2B, 9230 Wetteren.

Hieronder zijn een aantal parkeermogelijkheden in Wetteren opgegeven, op wandelafstand van CC Nova gelegen.

Op de markt is er parkeergelegenheid, doch betalend. Op het plein zelf is er meestal niet veel plaats, maar de parkeerplaatsen langsheen de rijbaan zijn dikwijls niet allemaal bezet. De maximale parkeertijd is 4 uur.

Let op: betalend parkeren!

Er is ons beloofd dat de speelplaats van het Sint-Gertrudiscollege, Wegvoeringstraat 21, toegankelijk zal zijn voor de bezoekers van FotoTalent. Dit is zeer dicht bij CC Nova gelegen; het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Voor zover er plaats is, verdient deze parking de voorkeur. Deze parking staat ter onzer beschikking van 13u tot 18u, en is gratis. (Let op: dit jaar moet de parking zeker ontruimd zijn tegen 18 uur!)

Er is onlangs een nieuwe parking geopend, inrit via de Scheldekaai. Je rijdt binnen via niveau -3; er is parkeergelegenheid op dit niveau en op niveau -2. In de parking is er een lift, waarmee je het niveau van de “Rode Heuvel” (niveau 0) kunt bereiken. Dit plein ligt juist achter de kerk. Van hier uit bereik je CC Nova door links van de kerk naar de Markt te gaan; op de Markt de eerste straat links (Wegvoeringsstraat), en dan de eerste straat rechts; dit is de Molenstraat. Er is ook een uitgang “Marktdreef” en “Scheldekaai”, maar dan moet je wat bergop naar CC Nova. Deze parking is vrij goedkoop, met een vrij lange gratis periode!

Verder: er is een vrij grote parking in het sportcentrum “De Warande”, ingang via Warandelaan 14. De Warandelaan loopt juist naast de spoorweg. Van hieruit is het ongeveer 10 minuten te voet naar CC Nova. Ga terug naar de ingang aan de spoorweg, dan naar rechts, naar de verkeerslichten aan de spoorwegbrug, en aan de lichten naar rechts: dit is de Molenstraat. Vanaf hier is het ongeveer 400m stappen tot CC Nova.

Hou er ook rekening mee dat de maximale parkeerduur op de betalende parking op de Markt en in de centrumstraten beperkt is: maximaal 2 à 4 uren, afhankelijk van de zone!

In sommige de straten dichtbij CC Nova moet men eveneens betalen om er te parkeren; andere straten (tot en met de Kapellestraat) vallen binnen de blauwe zone.